kapcso

Hangszóró típusok

kapcso | 23 , 2009 00:33

Hangszóró típusok
Sok különböző típusú felszólalók szerint az elvek szerint lehet felosztani elektromos jeladó típusú (vagyis mozgó-coil), elektrosztatikus (azaz kapacitív), elektromágneses (azaz, nád-típusú), piezoelektromos (azaz a kristály-típus), stb Több Az utóbbi kettőt a vezetékes hálózatokat a vidéki területeken; szerint a frekvenciatartományban lehet osztani az alacsony frekvenciájú hangsugárzó, HA hangszóró, magassugárzó, a hangszórók gyakran használják együtt a felszólalók.
(1) alacsony frekvenciás hangszóró
A különböző hangszóró, minőségi tényező az alacsony frekvenciájú hangsugárzók - Q0 érték követelmények eltérőek. Inverz szakasza a zárt dobozok és dobozok, Q0 érték általában 0,3-0,6 között a legjobb. Általánosságban elmondható, hogy az alacsony frekvenciájú hangsugárzó kaliber, mágnes és lengőtekercs átmérője, annál nagyobb az alacsony frekvenciájú lejátszási minőség, a tranziens jellemzők, annál jobb, annál nagyobb az érzékenység. Basszus-és többlakásos struktúra a kúp-medence, hanem egy kisebb összeget a lemez. Membrán mélynyomó tartomány alumínium ötvözet membrán, alumínium-magnézium ötvözet membrán, kerámia rekeszizom, szénszálas membrán, golyóálló szövet membrán, üvegszálas membrán, propilén membrán, papír, stb rekeszizom. Alumínium ötvözet membrán használatával, üvegszál mélysugárzó membránok általában viszonylag kis átmérőjű, hogy ellenálljon viszonylag nagy erő, míg a megerősített kúp, üvegszálas mélysugárzó membránok replay hangminőségű pontosabb, összességében jó fokú csengőhangok.
(2) IF Hangszóró
Általában véve, az IF-frekvencia-görbe lapos hangszóró, amíg a tényleges frekvencia-tartományban nagyobb, mint ez a rendszer felelős az égési frekvenciasáv szélessége, impedancia és érzékenység és alacsony frekvenciájú egység is ugyanaz. Alto ereje kapacitása néha nem elég, dönthet úgy is, nagyobb érzékenységet, míg az impedancia nagyobb, mint a középkategóriás mélynyomó, ezzel csökkentve a tényleges bemeneti teljesítmény középkategóriás egységet. Alto egységek általában kétféle kúpos cserepek és kupolák. De a mérete és teljesítményű, mint a magassugárzó, hogy ellenálljon a nagy és alkalmas audio lejátszás egyetlen. Alto membrán cella kúp és szitanyomás film-alapú puha anyagból, és néha vannak kisebb mennyiségű ötvözet dóm membrán.
(3) magassugárzó,
Magassugárzó azt sugallja, hogy rendben van-e lejátszani a magas frekvenciájú hang hangszóró. Egy sor szerkezetének resolvent, kónuszos típus, Dóm és szalag típusát, és így több nagy kategóriákban.
http://mterje.cheztoi.org/blog
http://blog.hostedby.isf-clan.org/6_szerep

register_default_article_topic

kapcso | 23 , 2009 00:22

register_default_article_text
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb